Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика на Spider???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика на Spider???

Колеги искам да си купя Spider обаче малко ме е страх и искам да направя диагностика и с една дума да прегледат колата и да ми кажат има ли и нещо и т.н. Въпроса ми е къде в София е най добре да я закарам какво ще могат да ми кажат за ходовата част...има ли вариант да ми кажат дали е на реални километри в какво състояние е двигателя и колко ще ми струва... Благодаря предварително

И още един въпрос .. има ли вариант да се центрова страничното стъкло защото захапва уплътнението и за да се затвори вратата трябва да се свали леко стъклото???

Comment

Ето тук съм описал какво предлагаме: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

колегите от форума ме познават добре Мога да помогна и за стъклото
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо ти е човека... Направо там отивай...
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от go play
          И още един въпрос .. има ли вариант да се центрова страничното стъкло защото захапва уплътнението и за да се затвори вратата трябва да се свали леко стъклото???
          И на моята е така . Мисля , че е остаряло и изгоряло от слънцето уплатнението отгоре - втвърдило се е и не пуска стъклото . А някога се е огъвала тая гума . Сигурно ще трябва да си намериме нови такива уплатнения . Не е до центроване на стъклото .

Comment

[quote=dido 2]
            Първоначално публикувано от "go play":33euxiw6
            И на моята е така . Мисля , че е остаряло и изгоряло от слънцето уплатнението отгоре - втвърдило се е и не пуска стъклото . А някога се е огъвала тая гума . Сигурно ще трябва да си намериме нови такива уплатнения . Не е до центроване на стъклото .[/quote:33euxiw6]

Центрова се трудно но се справяме
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо ще звънна един телефон предполагам че четв. или петък ще докарам колицата за един основен преглед и диагностика.Кажете ми и колко излиза смяна на анг. ремък частите и париците за работа./ако е възможно разбира се/

Comment

Е вече се чух с Бобо и можете да не ми отговаряте на въпросите

Comment

Working...
                X